Schilderijen van ogen en monden

WIlt u graag een oog of mond van uw geliefde laten schilderen? Dat kan.

Ik schilder de ogen met acrylverf op een wit blokje van 10 x 10 cm.  Het schilderijtje kan staan op zichzelf maar je kan het ook aan de muur hangen.

Wat dacht u van alle kinderen een oogje aan de muur. Of hoe leuk is het om oma en opa te verrassen met deze kleine oogjes van de kleinkinderen. Het is een origineel verjaardagskadeau, ook voor trouwerijen worden vaak opdrachten gegeven.  Er zijn momenten genoeg.

In opdracht kosten de ogen €25 en de monden €25 per stuk exclusief verzendkosten.

 

Onlangs ben ik met ogen bezig in een nieuw concept. Deze ogen zijn geschilderd op doorleefd hout. De ogen zijn geïntegreerd met het hout. Waardoor er een natuurlijk effect ontstaat.

        

Deze ogen zijn €65,- per stuk

Het gaat in alle gevallen als volgt in zijn werk: 

Het enige wat ik nodig heb is een foto van uw oog of mond. Liefst maak ik die even zelf. Maar als dat niet gaat kunt u ook zelf een foto aanleveren. Ik vervaardig vervolgens de ogen en we maken dan een afspraak om de ogen op te halen of te versturen.

U kunt meteen bestellen door te mailen naar info@sandraschuurmans.nl

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om uw eventuele opdracht en de mogelijkheden daarvan te bespreken.

Mijn telefoonnummer is 06 19 24 64 34

Of stuur een email naar

info@sandraschuurmans.nl

Wilt u graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen omtrend mijn werk, zoek mij dan op facebook onder Sandra Schuurmans artist. Daar vind u het meest actuele nieuws.