Workshops.

 

Wij verzorgen verschillende workshops. U ziet hieronder een overzicht daarvan. Onder begeleiding van een geschoolde docent / Beelden Kunstenaar, leert u schilderen. U kunt bij ons in 's-Hertogenbosch terecht, maar wij kunnen ook naar u komen. Binnenkort vind u hier de nieuwe data voor de workshops

 

Workshop als bedrijfsuitje

U kunt ook bij ons terecht voor een dagje teambuilding met uw bedrijf. Er is daarvoor een speciaal programma ontworpen. Waarin collega's elkaars ogen schilderen, om op geheel andere manier kennis te maken met elkaar.

 

Workshop monden met tanden schilderen.

Hoe moeilijk is en om tanden te schilderen! Bij ons leert u het, onder begeleiding van een geschoold docente.  We schilderen met acrylverf op een klein paneeltje. We werken vanaf een foto, die u eventueel zelf mee kan nemen. Of ter plekke kan maken met uw smartphone. De les duurt 2,5 uur en is incl materiaal / koffie en thee.

Investering €45,- incl BTW per persoon .

 

Workshop oog schilderen.

Bent met een portret bezig en u krijgt de ogen maar niet goed. Kom bij ons leren hoe een oog geschilderd wordt. Onder professionele begeleiding leert u met acrylverf, op een transparante manier een oog fijnschilderen. We werken op een klein paneeltje, met een foto als voorbeeld. De les duurt 2,5 uur en is incl. Materiaal.

Investering €45,- inclusief BTW. U krijgt professionele begeleiding, van een geschoold docent.

 

Workshop oog en mond schilderen.

WIlt u graag bovenstaande workshops in 1 workshop. Kom dan naar deze dagworkshop. We beginnen met het schilderen van een oog en na de (zelf meegebrachte) lunch schilderen we een mond. Dit wederom onder begeleiding van een beeldend kunstenaar/ geschoold docent. We schilderen op een fijne transparante manier met acrylverf op een klein paneeltje. U bent van harte welkom.

Investering incl BTW, materiaal  €110,- per persoon.

 

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met mij op.

Of vul het inschrijvingsformulier in

 

 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van deelnemers die u voorgingen: